Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız aşkını görmek

Rüyada karşılıksız aşkını görmek

Rüyada karşılıksız aşkını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerini yoluna koyacağına, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada karşılıksız aşkını gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada aşkına karşılık bulmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, yokluğa düşeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız aşkını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hayatının aşkını bulmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ilkokul aşkını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulur.

Rüyada aşkına sarılmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, refah düzeyinin artacağına, kul hakkına girmeyeceğine yorulur.

Rüyada platonik aşkına sarılmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Rüyada birine aşkını itiraf etmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments