Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, güçten düşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sabit geliri olacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye ve küpe gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş halka küpe görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş küpe bulmak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada gümüş küpe vermek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, prestij sahibi olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments