Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı altın görmek

Rüyada mavi taşlı altın görmek

Rüyada mavi taşlı altın görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı altın gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek darlığa düşeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı altın görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada mavi renkte taş görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taş görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi değerli taş görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments