Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlar görmek

Rüyada mavi taşlar görmek

Rüyada mavi taşlar görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutlu olacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlar gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinden feragat edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı takı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk taş görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada mavi taş görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulur.

Rüyada mavi taşlı yüzük görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments