Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kapıdan girmek

Rüyada mavi kapıdan girmek

Rüyada mavi kapıdan girmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, seyahatlere katılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada mavi kapıdan girmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret eder.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı açıp içeri girmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada büyük bir kapıdan içeri girmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet eder.

Rüyada cennetin kapısından girmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada büyük kapıdan girmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada açık kapıdan girmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan girmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, karşılığını bulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments