Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kapı görmek

Rüyada mavi kapı görmek

Rüyada mavi kapı görmek ticarete atılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Rüyada mavi kapı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada mavi renkli kapı görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kapıdan girmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Rüyada mavi demir kapı görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada mavi tahta kapı görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sıkıntı çekeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kapılı ev görmek kendisini işine vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk kapı görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada mavi kapı açmak büyük bir üne sahip olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments