Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dosya görmek

Rüyada mavi dosya görmek

Rüyada mavi dosya görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi dosya gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada mavi dosya görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli dosya görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dosya görmek kazancının düşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evrak dosyası görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı dosya görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dosya kağıdı görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalettir.

Rüyada siyah dosya görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kıdem atlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments