Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dosya evrak görmek

Rüyada dosya evrak görmek

Rüyada dosya evrak görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada dosya evrak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada evrak dosyası görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada dosya evrak görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada evrak görmek enerjisini toplayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kağıt evrak görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Rüyada askeri evrak görmek güzel ameller işleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada mahkeme evrakı görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinden evrak almak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evrak yazmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments