Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dosya aramak

Rüyada dosya aramak

Rüyada dosya aramak ardından yeni bir işe gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, problemlerinin biteceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iyi bir patron olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dosya aramak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada dosya aramak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde dosya görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dosya görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada kirmizi dosya görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada boş dosya görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı dosya görmek sorumlu tutacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Rüyada dosya kağıdı görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments