Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dosya görmek

Rüyada yeşil dosya görmek

Rüyada yeşil dosya görmek üzüntülerin son bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil dosya gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada yeşil dosya görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet eder.

Rüyada sarı dosya görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dosya imzalamak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dosya aramak dertlerin başlayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi dosya görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet eder.

Rüyada elinde dosya görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evrak dosyası görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments