Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi cüzdan görmek

Rüyada mavi cüzdan görmek

Rüyada mavi cüzdan görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına inanılır.

Rüyada mavi cüzdan gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada mavi nüfus cüzdanı görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, gelirinin sürekli olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi cüzdan görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdandan para vermek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan aldığını görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yol alacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada nüfus cüzdanında evli yazdığını görmek yönetici makamına geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulur.

Rüyada cüzdanda bol para görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanının kaybolduğunu görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments