Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kolye görmek

Rüyada mavi kolye görmek

Rüyada mavi kolye görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada mavi kolye gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Rüyada mavi kolye hediye almak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mavi renk kolye görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, onlara değer vereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, işlerin günden güne artacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte kolye görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevilen birinin geleceğine işarettir.

Rüyada mavi kolye görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, geriye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kolye takmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments