Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlikten terhis olmak

Rüyada askerlikten terhis olmak

Rüyada askerlikten terhis olmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, insanların hayır dualarının alınacağına, şansının açılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada askerlikten terhis olmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada askerlikten terhis olmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker terhisi görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada askerden terhis olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden terhis olmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terhis olmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek ikinci bir şans vereceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ikinci kez askere gitmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin askere gittiğini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments