Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin terhis olduğunu görmek

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada birinin terhis olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada askerden terhis olmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada askerden terhis olduğunu görmek dertlerin günden güne artacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada askerlikten terhis olmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada terhis olmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Rüyada asker terhisi görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments