Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terhis olmak

Rüyada terhis olmak

Rüyada terhis olmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ekmeğinin azalacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerini düzene sokacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yönetici olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada terhis olmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada askerden terhis olmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asker terhisi görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Rüyada askerden terhis olduğunu görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada askerlikten terhis olmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada terhis olmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments