Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden terhis olmak

Rüyada askerden terhis olmak

Rüyada askerden terhis olmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, amacına ulaşacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerden terhis olmak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada askerlikten terhis olmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Rüyada askerden terhis olmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada askerden terhis olduğunu görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker terhisi görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada terhis olmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin terhis olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada askere gitmek ağlamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gönüllü askere gitmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments