Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem rengi abiye giymek

Rüyada krem rengi abiye giymek

Rüyada krem rengi abiye giymek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, dolandırılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi abiye giymek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada krem rengi abiye giymek ne yapacağını şaşıracağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada krem rengi elbise giymek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi çizme giymek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi bluz giymek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada krem rengi gelinlik giydiğini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi etek giymek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Rüyada krem renginde elbise giymek elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada krem rengi hırka giymek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerinin düzeleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments