Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk pantolon görmek

Rüyada mavi renk pantolon görmek

Rüyada mavi renk pantolon görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, malından ve parasından olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlara doyasıya sarılacağına delalettir.

Rüyada mavi renk pantolon gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Rüyada mavi renk pantolon görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet eder.

Rüyada mavi kot pantolon görmek işlerin canlanacağına, de elinin bollaşacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret eder.

Rüyada açık mavi pantolon görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada mavi pantolon almak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk pantolon görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada pembe renk pantolon görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Rüyada gri renk pantolon giymek haneye bereket geleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments