Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa pantolon paçası görmek

Rüyada kısa pantolon paçası görmek

Rüyada kısa pantolon paçası görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, üzüleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa pantolon paçası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet eder.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hem işinde başarılı olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet eder.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ispanyol paça pantolon görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon paça görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çözümlere kavuşacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Rüyada bol paça pantolon görmek rızkının da genişleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon paçası katlamak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments