Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, prestij kazanacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, en büyük acılarının dineceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, daha rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak kısmetli kapıların açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş tutmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, başarıların devamlı olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments