Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını asker görmek

Rüyada başkasını asker görmek

Rüyada başkasını asker görmek rahat yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kariyer edineceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını asker gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada asker pantolonu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Rüyada asker olup vurulmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikinci defa askere gitmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada asker okulu görmek yapılan planların alt üst olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini askere uğurlamak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden firar etmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına alamet eder.

Rüyada sürekli asker görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulur.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments