Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lif yapmak

Rüyada lif yapmak

Rüyada lif yapmak elindekileri kaybedeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ileri gideceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada lif yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Rüyada lif yapmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lif işlemek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak lifi görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada lif satmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada lif sabunlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lif örmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lif almak hedeflerini tutturmayı başaracağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lif ördüğünü görmek rızkından olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments