Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve kusmak

Rüyada ağlamak ve kusmak

Rüyada ağlamak ve kusmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Rüyada ağlamak ve kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada ağlamak ve kusmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kendi üstüne kusmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalettir.

Rüyada ağzından böcek kusmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, beddua ve ah alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan kusmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, canının ve malının garantide olacağına işaret eder.

Rüyada yediği yemeği kusmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç organlarını kusmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah renk kusmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada ceviz kusmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments