Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele bağlamak

Rüyada kurdele bağlamak

Rüyada kurdele bağlamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, daha rahat bir nefes alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yokluğun biteceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kurdele bağlamak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurdele bağlamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işarettir.

Rüyada kırmızı kurdeleli yüzük görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada söz kurdelesi görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı kurdele görmek işlerinde kara geçeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor kurdele görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, hayırla yad etmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments