Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi künye görmek

Rüyada mavi künye görmek

Rüyada mavi künye görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, daha kötü günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Rüyada mavi künye gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Rüyada mavi künye görmek büyük atılımlar yapacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işarettir.

Rüyada altın künye satmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Rüyada altın künye bulmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada isimli künye görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada künye kaybetmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada altın künye takmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın künye görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada künye bulmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments