Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada künye kaybetmek

Rüyada künye kaybetmek

Rüyada künye kaybetmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevindirici şeyler duymaya, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada künye kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada künye kaybetmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın künye kaybetmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kazancının bol olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın künye ve yüzük görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bebek künyesi görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hak yolunu tutacağına işarettir.

Rüyada birinden künye almak inancından sapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada gümüş künye takmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın künye hediye almak kötü kişilerle karşılaşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada hediye künye almak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments