Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın künye görmek

Rüyada altın künye görmek

Rüyada altın künye görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın künye gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada altın künye hediye almak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın künye bilezik görmek ticaretin büyüyeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada altın künye görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, borçlarının artacağına yorulur.

Rüyada kolunda altın künye görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın künye takmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerin düzeleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın künyeler takmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bebek künyesi görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments