Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada künye bulmak

Rüyada künye bulmak

Rüyada künye bulmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada künye bulmak gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada künye bulmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada altın künye bulmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada asker künyesi bulmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci künye görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altın künye görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye kaybetmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulmaktadır.

Rüyada künye vermek kazaya ve belaya yakın olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada altın künye hediye almak bilge ve alim kimse haline geleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments