Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kundak görmek

Rüyada mavi kundak görmek

Rüyada mavi kundak görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kundak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek gelişim içine gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada mavi kundak görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kısmetinin bollaşacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kundakta bebek görmek sağlığının geri geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet eder.

Rüyada iki tane kundakta bebek görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kundak görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kundakta bebek emzirmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments