Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kundakta bebek görmek

Rüyada mavi kundakta bebek görmek

Rüyada mavi kundakta bebek görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, rızkının çoğalacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kundakta bebek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek bunun farkına varacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kundakta bebek görmek çok hayırlı işlere atılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kundak görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş kundakta bebek görmek aşama kaydedeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Rüyada kundaklanmış bebek görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments