Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kundakta bebek emzirmek

Rüyada kundakta bebek emzirmek

Rüyada kundakta bebek emzirmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, iyileşme göstereceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kundakta bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada kundakta bebek emzirmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kundakta erkek bebek görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek nahoş sözler işiteceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kundakta erkek bebek görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada kundağa sarılı bebek görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş kundakta bebek görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulur.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada beyaz kundaklı bebek görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments