Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, rızkının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi kundakta erkek bebek gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kundakta bebek görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kundakta erkek bebek görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kundakta erkek bebek görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kundak görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kundaklı bebek görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kundağa sarılı bebek görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments