Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kundak görmek

Rüyada siyah kundak görmek

Rüyada siyah kundak görmek dostlarını da iyi seçeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kulluk derecesinin artmasına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kundak gördüyseniz:

  • Parasal konuları nasıl yönettiğiniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah kundak görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kundakta bebek görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada mavi kundakta erkek bebek görmek çok zor günler yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kundak görmek işlerin hafifleyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kundakta bebek görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments