Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi koltuk görmek

Rüyada mavi koltuk görmek

Rüyada mavi koltuk görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi koltuk gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada mavi koltuk görmek evindeki huzurun bozulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, istediği projeleri yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk koltuk görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli koltuk görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, bir konuda destek alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi koltuk örtüsü görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi koltuğa oturmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments