Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi koltuk örtüsü görmek

Rüyada mavi koltuk örtüsü görmek

Rüyada mavi koltuk örtüsü görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, maddi olanaklarının artacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, duygularının ön plana çıkacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi koltuk örtüsü gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Rüyada mavi koltuk örtüsü görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk örtüsü görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk örtüsü almak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada koltuk örtüsü dikmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi örtü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada mavi yatak örtüsü görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kırılan kalbin onarılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulur.

Rüyada mavi örtü takmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk örtü görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments