Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi koltuğa oturmak

Rüyada mavi koltuğa oturmak

Rüyada mavi koltuğa oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi koltuğa oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Rüyada mavi koltuğa oturmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah koltukta oturmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulur.

Rüyada koltuğa oturmak aşkının da kalıcı olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı koltuğa oturmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada dişçi koltuğunda oturmak üzeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada koltuğa ters oturmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, imkânların çok daha iyi olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments