Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla saldırıya uğramak

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, üzüntü duyacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına inanılır.

Rüyada balıkların saldırısına uğramak bol muhabbette olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, şansın kaçacağına tabir olunur.

Rüyada köpek saldırısına uğradığını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çekirge saldırısına uğramak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla saldırıya uğramak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından saldırıya uğramak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada keçi saldırısına uğramak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret eder.

Rüyada ayı saldırısına uğramak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments