Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli elbise görmek

Rüyada kareli elbise görmek

Rüyada kareli elbise görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, gelirin tükeneceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kareli elbise gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada kareli elbise görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kareli elbise giymek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kareli gömlek görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada kareli defter görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf karesi görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada kareli ceket görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments