Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karetta kaplumbağa görmek

Rüyada karetta kaplumbağa görmek

Rüyada karetta kaplumbağa görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karetta kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız, karşıt fikirlerle karşılaşmanız ya da işlerinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada karetta kaplumbağa görmek zamandan da kar edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulur.

Rüyada kareli defter görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kareli pantolon giymek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Rüyada kare masa görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kareli kağıt görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, atılım yapacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada kare ayna görmek hastalığın biteceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments