Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye kapı açmak

Rüyada sevgiliye kapı açmak

Rüyada sevgiliye kapı açmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye kapı açmak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye kapı açmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir kapıyı açmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı açmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı açmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada arabanın kapısını açmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada duvardan kapı açmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kapı açmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, işlerin hafifleyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments