Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü tavşan görmek

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü tavşan gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yoğun stres altında kalacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan gözü görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tavşan görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek rahat edeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi gözlerini mavi görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments