Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tavşan görmek

Rüyada mavi tavşan görmek

Rüyada mavi tavşan görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada mavi tavşan gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Rüyada mavi tavşan görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Rüyada tavşan olmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Rüyada tavşan kostümü görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, rahatsızlık duyulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan sevmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments