Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan gözü görmek

Rüyada tavşan gözü görmek

Rüyada tavşan gözü görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, endişelerini silip atacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sevdiğini söyleyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Rüyada tavşan gözü gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada tavşan gözü görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü tavşan görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan kostümü giymek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı tavşan görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada uçan tavşan görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanı kurtarmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, herkesin rahat edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments