Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hamile gelinlik giymek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, parasız günler geçireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments