Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi eşarp görmek

Rüyada mavi eşarp görmek

Rüyada mavi eşarp görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada mavi eşarp gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp almak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz eşarp görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada başında mavi eşarp görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada mavi renk eşarp takmak hem verimi yükselteceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada mavi eşarp takmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk eşarp görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments