Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi diş görmek

Rüyada mavi diş görmek

Rüyada mavi diş görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, arabasını ve toprağının olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi diş gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada mavi diş görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada mavi diş fırçası görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, isteklerini yerine getireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada diş şişmesini görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işarettir.

Rüyada beyaz diş fırçalamak kazancının helal para olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada dişleri yamuk görmek parasını ve malını kaybedeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek diş düşürmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek ticaret ehli olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi diş çekmek işlerinin bu sayede açılacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments