Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi diş çekmek

Rüyada kendi diş çekmek

Rüyada kendi diş çekmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, rahatının yerine geleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kendi diş çekmek gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada kök diş çekmek karanlıkların aydınlanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulur.

Rüyada üst diş çekmek dinini yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişleri çekmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt diş çekmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada elle diş çekmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada azı diş çekmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada diş çekmek görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada ön diş çekmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments