Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek diş düşürmek

Rüyada tek diş düşürmek

Rüyada tek diş düşürmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, yıkılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sohbetinin bozulacağına, başarıların artacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine inanılır.

Rüyada tek diş düşürmek gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada tek diş düşürmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek diş görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada dişlerinin tek tek döküldüğünü görmek uzun uzun dalıp gideceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tek bir dişin düştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada tek dişin düştüğünü görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tek dişinin düştüğünü görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada çürük diş düştüğünü görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada düşmüş diş görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments