Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dantel görmek

Rüyada mavi dantel görmek

Rüyada mavi dantel görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dantel gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada mavi dantel görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Rüyada yeşil dantel görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel almak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, tazeleneceğine, doğru karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada dantel şal görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dantelli elbise görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel dantel görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dantelli kumaş görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada yarım dantel görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments