Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dantelli elbise görmek

Rüyada siyah dantelli elbise görmek

Rüyada siyah dantelli elbise görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, insanlara olan güvenin artacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah dantelli elbise gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada siyah dantel elbise giymek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah dantelli elbise görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dantel elbise görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, karalar bağlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada dantel elbise giymek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli elbise görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments